laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

autoriteit van binnenuit

Onvermijdelijk: nieuwe tijden

Van autoriteit van buitenaf, naar autoriteit van binnenuit

(Publicatie: 8 maart 2021)

De bewuste en vrije mens, is verbonden met zichzelf en het geheel. Die heeft geen autoriteit van buitenaf nodig, die is autonoom, voelt het verschil tussen vals en waarachtig, houdt rekening met en neemt verantwoordelijkheid voor het belang van het geheel. En laat zich geen angst aanjagen.

We zitten nu nog in de nadagen van een top-down structuur, waarbij de autoriteit van bovenaf komt. Dan wordt je verteld wat je wel en wat je niet mag/moet doen en denken en hoef je niet zelf na te denken of op onderzoek uit.

We gaan echter onvermijdelijk naar een bottom-up structuur, waarbij het individu autonoom is, dus een eigen autoriteit, die rekening houdt met het grote geheel en daaraan bijdraagt met zijn/haar talent. We gaan van het schaarste denken, (concurreren) naar het denken in overvloed (genoeg voor iedereen), wat o.a. d.m.v. de techniek van de 'vrije energie', mogelijk wordt. Dit zal de wereld totaal veranderen en de ketens (ofwel de Matrix van 3D,) waar we zolang in gevangen hebben gezeten, verbreken.

De frictie die de verschuiving met zich meebrengt, is al in volle gang en zal nog wel enige jaren aanhouden, maar uiteindelijk en waarschijnlijk sneller dan verwacht zal een fundamentele verandering een feit zijn. Voor degenen die vasthouden aan ego, eigenbelang en gemakzucht waarschijnlijk een hel. Voor degenen, die zich al langer bezig houden met bewustwording, een lang verwachte droom/wens die eindelijk uitkomt.

De verandering zal niet van boven komen, maar van onderaf, door bewuste keuzes van vrije en autonome individuen. Meer kleinschaligheid, waarbij connectie en samenwerking sleutelwoorden zijn. Ondernemers die zullen gaan kijken naar het grote geheel; draagt hun onderneming bij aan een betere wereld, halen ze het beste in een ieder (hun werknemers) naar boven en geven ze waardering. Dat gaat het succes van hun bedrijf en hun eigen welbevinden bepalen!

De verschuiving zal een beweging van binnen naar buiten zijn, zonder leider die precies vertelt wat we moeten doen. Door het bewuste contact met ons innerlijk weten, weten we hoe we onszelf moeten besturen op een manier die niet in strijd is met de rechten of belangen van anderen.

Dat vraagt om bewustwording, contact met jezelf, met jouw Innerlijke Kracht, Wijsheid, Licht en Liefde. En dat kan een enorm leuke, interessante, verhelderende en down to earth ontdekkingstocht zijn, die begint met 4 online lessen van 1 uur, waarin je al heel ver komt. Mag ik je uitnodigen bij selfhealing-cursussen