laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Individuele Selfhealing Cursus ook online

Tijdens de Individuele Selfhealing Cursus krijg je de Basiscursus Selfhealing individueel aangeboden. Het voordeel van dit individuele concept is dat de cursus nu in jouw eigen tempo kan en op een tijd die jou past. En in principe het hele jaar door, dus geen beperkte cursustijden.
Waarom is het zo aantrekkelijk de cursus in jouw eigen tempo te kunnen doen? Omdat het voor de ene persoon nu eenmaal makkelijker is dan voor de ander de geboden materie te verwerken. Dat heeft niets met kennis of kunde te maken, maar alles met de innerlijke structuur en wat er eventueel aangeraakt wordt en dat kan niemand vooruit voorspellen.
Wat nog een voordeel is, is dat we persoonlijke issues die tijdens de individuele cursus naar boven komen uitgebreider kunnen behandelen in een Healing Coaching sessie. Afhankelijk van jouw en mijn agenda kunnen we dit dan direct doen. Uiteraard tegen betaling van het tarief wat daarvoor staat. Maar deze opzet maakt het in principe mogelijk dat je organisch, dus vloeiend vanuit wat er gebeurt, door kunt schuiven en niet eerst later een afspraak kunt krijgen, waarbij het moment misschien alweer verloren is gegaan.

Net als bij de Individuele Healing Coaching kan ook de Individuele Selfhealing Cursus zowel online als in mijn praktijk gedaan worden. De effectiviteit zal hetzelfde zijn.

Je begint met de eerste Selfhealing lessen, net zoals de Basiscursus Thuiskomen bij Jezelf I. Je kunt daar dus kijken voor meer inhoudelijke informatie.

Als deze manier van meer in contact komen met wie jij werkelijk wilt zijn jou bevalt, dan kun je individueel verder gaan met de inhoud van de Basiscursus Thuiskomen bij Jezelf II.

De Individuele Selfhealing Cursus Basis I kost € 229,= en bestaat uit 3 x één uur.

Het is noodzakelijk, dat als je de Individuele Selfhealing Cursus online met mij doet, dit ongestoord kan. Dit betekent, dat je in een ruimte bent die prettig voor jou aanvoelt, alleen en zonder door anderen of jouw mobiel gestoord te kunnen worden. Ik hoop dat je begrijpt dat dit voor jouzelf echt heel belangrijk is. Mocht dit voor jou niet mogelijk zijn, dan is het wellicht beter dat je naar mijn praktijk komt.

Wil jij je voor een Individuele Selfhealing Cursus opgeven? Stuur even een e-mail naar: info@rememberyourself.nl en vermeldt dat het om een Individuele Selfhealing Cursus online of in de praktijk gaat. Je kunt ook alvast data en tijden doorgeven, wanneer jij zou kunnen, dan kan ik meteen in mijn agenda kijken of dat past.